de Kunst van ZijnMarlie Verboeket

Roodakker 1

6074 HE Melick


Tel. 06-10107096

info@centrum-abrazo.nl
Art & Healing

Art & Healing  4 U, painted by Marlie


Een op jou afgestemd schilderproces waarin de kracht en kwetsbaarheid van jouw ziel zichtbaar wordt. Met uiteindelijk, na vele lagen van transformatie en met bij elke laag een heling op zich, een expressie van jouw unieke Godin, Inner Child of krachtdier op een groot doek incl. de inzichten en foto’s van deze mooie intense en helende reis.   


Art & Healing 4 U is een weg van


zichtbaar maken van jouw pure onaangetaste kern


licht schijnen op trauma, pijn, zwaarte en onderuit halende of klein houdende overtuigingen en patronen


om vervolgens thuis te komen in jouw essentie


en te herrijzing als een fenix uit de as zodat je kunt schitteren en stralen zoals je in essentie bedoeld bent


Laat je ráken, helen en je hart openen op deze krachtige, bijzondere en persoonlijke healingsweg voor jou. Het is een héél krachtige ondersteuning op jouw pad waar je thuis dagelijks mee kunt verbinden en dus steeds opnieuw - zelfs na jaren - de helende werking en inzichten van kunt ervaren.Laat je verrassen door het gezicht en de boodschap van jouw ziel


Voor Art & healing 4 U vraag ik tussen de 330 en 660 euro (excl. verzendkosten, indien van toepassing). Dit is afhankelijk van de grootte van het doek, de materialen en de intensiteit of duur van het proces.

Vooraf zal ik dit met jou bespreken.


En zie je bij de reeds bestaande schilderingen een Godin of krachtdier wat je raakt, want dat kan natuurlijk ook, dan schuilt dáár wellicht de boodschap van jouw ziel in.


En wil je liever zélf schilderen? Je innerChild of een schildering van de Godin in jou of je krachtdier? Dan wil ik je graag daarbij begeleiden via een Art & Healing Intensive.


Bel of mail gerust voor vragen, mogelijkheden of een afspraak.Hoe jouw Goddes, Gids, Krachtdier of Inner Child-painting er uitziet? Dat weet ik nooit van tevoren. Ook niet uit hoeveel lagen deze reis bestaat of hoe lang ik ermee bezig ben. Soms is dit een paar weken en soms een paar maanden. Dit omdat ik alleen aan jouw doek schilder als ik me heel zuiver en puur kan afstemmen op jou.

Een Art & Healing 4 U-painting is als een spiegel van het veld van jouw ziel
 De kracht en kwetsbaarheid van jouw ziel zichtbaar gemaakt in een door mij geschilderde Godin, Inner Child of krachtdier mét boodschap. Gun jezelf deze levenslange healing van een persoonlijk schilderij.  

In kleur, vorm en beweging maak ik het verhaal en de reis van jouw ziel zichtbaar


Een gezicht geven aan je innerlijke kind. Ontdek hoe helend het is om je innerlijk kind op deze manier het podium te geven wat het misschien nooit gehad heeft. Hierbij gebruik ik een foto als basis om de unieke schoonheid en wijsheid van jouw innerchild zichtbaar te maken.


Deze vorm van Art & Healing is ook heel waardevol en bijzonder om te laten maken van een overleden dierbare, een geliefde, (klein-)kind of huisdier.  


InnerChild Painting